Şehit Ali İhsan Çetinkaya Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı sağlamak.

Misyon: Bilimsel teknojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitaliihsancetinkayaoo.meb.k12.tr

Adres - ALCIK MAH. ALCIK KÜME EVLERİ NO 75 SUR / DİYARBAKIR

Yerleşim Yeri - ALÇIK KÖYÜ SUR/DİYARBAKIR

Adres - ALCIK MAH. ALCIK KÜME EVLERİ NO 75 SUR / DİYARBAKIR

Ulaşım SERVİS İLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK 43 KM.